петак, 27. јун 2014.

Nekretnine u Novom Sadu

Nekretnine Novi Sad

Izabrati  nekretninu je jedna od najvažnih odluka ne samo u smislu većih investicija, već treba da bude odgovarajuća za potrebe vačeg načina života a i da opravda uložena sredstva koja nikome nisu mala ma o kakvoj nekretnini da se radi jer svako “kroji sebi kapu spram svojih mera”. Na pitanje da li odabrati nekretninu u centru grada ili na periferiji odgovor bi trebalo naći opet u zahtevima  svakog  vlasnika posebno. Svaka ima svoje prednosti i specifičnosti kao i svoje mane i nedostatke.

Novi Sad

Prodaja Stanova Novi Sad

Ako se odlučite za centar to podrazumeva brzu i lakšu dostupnost svim bitnijim objektima, kao što su vrtići,škole, marketi, pijaca, pošta, banka, sportski objekti, zdravstveni objekti i objekti raznih drugih namena,. Uvek ste saobraćajno bolje povezani sa ostalim delovima grada. Na prometnijoj lokaciji ili ne zavisno od pozicije stambenog prostora prema ulici, sve Vam je bliže i brže a to je jako bitan faktor u današnje vreme kada se živi turbo.Ako se odlučite za novosadska naselja Liman, Grbavica, Rotkvarija koja se nalaze baš u užem delu centra Novog Sada i u kojima ima broj objekata različitih namena napravili ste baš pravi izbor za sebe jer ćete tako zadovoljiti Vaše potrebe za objektima koji Vam omogućuju lakše funkcionisanje.Neke ulice u centru kao što su, Jovana Cvijića, Dositejeva, Miše Dimitijević, Majevička  su veoma zanimljive pri izboru jer su u samom centru a u mirnom delu.

Prodaja kuća Novi Sad

Ako želite da imate sopstveni prostor daleko gradske vreve, za Vas su objekti na periferiji tipa kuće ili male stambene zgrade koje imaju veći prostor oko objekta, bašte ili dvorišta . Time se gubi na blizini od važnijih objekata u gradu ali ovakj izbor Vam daje više slobode i mir, dobijate veliki prostor, boravak u prirodi, uredjenje vaše lične okoline po sopstvenim afinitetima. Sve ugodnosti koja imaju prigradska naselja su  u Novom Sadu možete naći u naseljima Bukovac, Temerin, Stepanovićevo, Ledinci, Kisač, Sremski Karlovci i sl. Pri izboru nekretnina ne vodite se ni cenom ni kvalitetom već isključivo željom i afinitetima. Cenu ćete svakako platiti shodno tržišnim zahtevima a kvalitet životnog prostora ćete svakako postići pravim izborom .

Нема коментара:

Постави коментар