понедељак, 27. октобар 2014.

Izgradnja montažnih kuća



Izgradnja kuća nije više ni zahtevna, ni dugotrajna ni finansijski preopterećujuća a sve zahvaljujući napretku ideja i nauke.







Nekadašnji proces sečenja i pečenja cigle zamenili su blokovi, njih su zamenili cementne ploče, njih opet prefabrikovana betonska konstrukcija ( temelji , zidovi, podovi, stepenice, itd), sve u svemu tržište i sistemi gradnje su progresivno prilagođavali i grabili ka napretku te tako su danas najtraženije montažne kuće a sve iz razloga jer su se pokazale kao najbolje.





Ne postoji skoro ni jedan model kuće koju bi kupac želeo imati a da se ne može uraditi sistemom montaže, u daleko povoljnijem roku izgradnje nego klasičnim putem, a razliku u ceni ne treba mnogo isticati jer je opšte poznata činjenica da se razlika u novcu i ušteda, kreće od 30 do čak ponekad i neverovatnih 50%.

Nije samo finansijski momenat ono što odlučuje kod kupca da izabere montažnu kuću za svoj novi dom.

Zahvaljujući j brzini izgradnje, veoma lep i moderan dizajn, ušteda prostora, postizanje maksimalne iskorišćenosti dobijenih kvadrata , sve to zajedno lako dovodi do pametnih odluka u korist izbora za montažnu kuću.

Činjenica da je garancija i do 99 godina na njih je vrlo uticajan a ponekad i odlučujući faktor kupovine.

Ako niste baš sasvim upoznati sa sistemom montažne izgradnje reći ću vam još jednu fantastičnu činjenicu-montažna kuća se može brzo i lako podignuti i premestiti na neku sasvim drugu lokaciju .





U odabiru kuće vaših snova, sve što je potrebno je samo da je zamislite a onda uz stručan kadar – arhitekte, gradjevince … je samo malo doterate da bi se izvršila usklađenost vaših želja i tehnički izvodljivog i usklađenost vaših rokova i graditeljski potrebnog vremena izgradnje koje je u svakom slučaju minimalno u odnosu na sve ostale načine gradnje.

Pre svih ovih dogovora treba pažljivo proučiti projektnu dokumentaciju i promeniti je ako je potrebno jer je moguće postići do savršenstva sve ono što ste zamislili. Jedina neuskladjenost može biti zbog raspona vaših želja i konfiguracije terena.

(Na pr hoćete prizemnu kuću na strmom terenu. U tom slučaju očekujte da može u nivou ali ne i prizemna).

Sve ostalo je apsolutno moguće dostići.

Нема коментара:

Постави коментар